YournameCom © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

 

 

 

 

 

Konsultverksamhet

 

 

Den traditionella konsultverksamheten M & Erla AB är helt baserad på Erikas tidigare erfarenheter från turism- och besöksnäring, utbildning och föredrag samt copywriting. Det sista är ett brett område och Erika har jobbat mycket med alla former av redaktionella texter i reklamkampanjer till officiella dokument, EU-ansökningar, utredningar och rapporter.

 

"Turism och besöknäringen är där jag har mina yrkeserfarenheter. Jag började med sommarjobb på ett litet pensionat redan under 1980-talet och  har sedan fortsatt med att jobba på turistbyrå och sedan på en regional marknadsföringsorganisation efter att ha studerat turismmarknadsföring och destinationsutveckling vid dåvarande Mitthögskolan i Östersund."

 

Erika har en MBA med inriktning på tjänstemarknadsföring och har studerat både i Sverige och vid European Business School vid University of Wales, men har jobbat med turismmarknadsföring aktivt sedan 1997.

 

Företaget är relativt nytt, verksamheten som rör den traditionella konsultverksamheten har bedrivits sedan 1 juli 2011. Referenser för Erika finns att få från mitt tidigare yrkesliv, eftersom uppdragen i konsultföretaget är så gott som identiska med tidigare jobb som anställd. 

 

 

 

 

Vill du komma i kontakt med M & Erla AB, skicka ett mail på adressen erika@merla.se.

 

 

 

 

 

 

Sidan uppdaterad 2012-02-10